Excite

Opel bedrijfswagens voor zorgeloos rijden

Wie een eigen bedrijf heeft, kan in veel gevallen niet zonder een eigen bedrijfsauto. En daar stel je natuurlijk wel bepaalde eisen aan: veiligheid, ruimte en representativiteit. Als al die punten even zwaar tellen, kom je al snel uit op Opel bedrijfswagens: dit Duitse merk biedt bedrijfswagens in alle soorten en maten, dus er zit ook zeker een exemplaar voor jou bij.

De meest bekende Opel bedrijfswagens zijn wel de Combo, de Vivaro en de Movano. Deze zijn respectievelijk geschikt voor kleinere bedrijven, ondernemers die regelmatig grotere dingen mee moeten nemen én ondernemers die echt alle ruimte nodig hebben die ze kunnen krijgen.

Het grote voordeel van Opel bedrijfswagens is dat je ze voor een groot deel kunt samenstellen volgens jouw wensen. Als je bijvoorbeeld graag een trekhaak wilt, dan kun je die er gemakkelijk onder laten zetten. Ook onderdelen als schuifdeuren, werklampjes en ramen in de schuifdeuren zijn toe te voegen. In veel gevallen kan dit direct als je je nieuwe bedrijfswagen bestelt. Koop je Opel bedrijfswagens liever tweedehands? Dan kan het zijn dat je wat beperkt bent in je keuze, omdat een aantal fabrieksopties dan niet meer mogelijk zijn. Aan de andere kant: als je dan goed oplet en probeert en bedrijfswagen aan te schaffen die door een concullega gebruikt is, heb je soms precies de inrichting die je zoekt, voor veel minder geld!

Afbeelding: Flickr, gebruiker S400 hybrid

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020