Excite

Opel Astra GSI wordt in 2010 getoond

Over het bouwen van auto's hoef je niets uit te leggen aan Opel. Dat bewijzen de Duitsers onder andere met de Opel Insignia. Die auto wordt van alle kanten gelauwerd. Ook de Opel Astra wordt inmiddels grondig vernieuwd en getuned. In 2010 zal tijdens de Autosalon van Geneve de Opel Astra GSI getoond worden, het voorlopige topmodel in de vernieuwde serie Astra's.

De GSI is een sportieve variant van de gewone Astra. Zo zitten er bijvoorbeeld geen chroomelementen op de carrosserie. Welke motor de Duitsers er in gaan hangen, is nog niet bekend, maar reken maar dat het spectaculair wordt. Hetzelfde geldt voor de Opel Astra GTC, een driedeursversie die in 2011 volgt. Inclusief speciale uitmonstering van het Opel Performance Centre, de autotuners van Opel.

Voorlopig zijn wel de standaard modellen van de nieuwe Opel Astra verkrijgbaar. Het instapmodel zal 18.495 euro gaan kosten. De duurste, meest uitgebreide en meest zuinige versie, zal ruim 32.000 euro kosten. Daar zal onder andere de nieuwe technologie van de Insignia inzitten, waarbij de auto speciaal voor jou verkeersborden herkent. Super!

Afbeelding: Telegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020