Excite

Ontwerp je eigen opafiets bij de Hema

Hema opafiets

Een opafiets is een term die je niet veel hoort, maar het is een herenmodel van een omafiets. En je kunt een opafiets zelfs bij de Hema kopen. Omafietsen zijn er in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, een opafiets is er alleen voor volwassenen. Een opafiets van de Hema is voorzien van retro accessoires, zodat je fiets zo uit vroegere tijden komt. Wat denk je bijvoorbeeld van een ouderwets lederlook zadel?

Veilig

Een opafiets van de Hema wordt gewoon bij je thuisbezorgd. Het kost je maar twintig euro extra en dan wordt de fiets gebracht wanneer het jou uitkomt. Je krijgt dan een veilige fiets met snelbinders, jasbeschermers, anti-lekbanden, een bel en natuurlijk verlichting. Ook heeft je opafiets een goed AXA-slot, zodat de kans dat jouw nieuwe fiets gestolen wordt, minder groot is. Je moet wel een beetje handig zijn, als je je fiets bij de Hema bestelt, het stuur en de pedalen moet je namelijk zelf nog monteren.

Ontwerpen

Vind je de zwarte uitvoering van de opafiets maar saai? Je kunt bij de Hema zelf je eigen opafiets ontwerpen. Voor het frame zijn er helaas niet zoveel kleurenopties, je kunt alleen kiezen voor zwart of grijs. De jasbeschermers en kettingkast kun je echter wel in verschillende kleuren en dessins kiezen. Ook het zadel, de handgrepen en de bel kun je zelfs in meerdere kleuren kiezen. En ben je van plan om veel te vervoeren met je fiets? Het is mogelijk om een transportrek en zelfs een transportrek bij je fiets te kiezen. Ook versnellingen zijn mogelijk, al horen die origineel eigenlijk niet bij een opafiets. Maar je eigen opafiets ontwerpen, is bij de Hema zo gedaan en dat levert je een unieke fiets op.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020