Excite

Makkelijk: online je fietsonderdelen aanschaffen

Als je een lekke band of een kapotte kettingkast hebt, dan hoef je voortaan niet meer met de fiets achterin je auto te proppen of lopend naar de fietsenmaker te gaan. Je kunt namelijk ook gewoon online je fietsonderdelen kopen. Een handig familielid of een vriend met twee rechterhanden kan je helpen met de rest! Een paar handige manieren om de juiste fietsonderdelen te vinden, lees je hier.

Voorraad en korting

Omdat je je fiets waarschijnlijk niet te lang wilt missen, is het handig om online je fietsonderdelen te kopen bij een bedrijf dat voorraad houdt en een ruime keuze heeft. Ook een beetje korting is natuurlijk mogelijk; fietsonderdelen kunnen best duur zijn en als je toch keuze hebt, kun je net zo goed zoveel mogelijk prijzen vergelijken. Een handige shop om te beginnen is Fietsonline.com. Deze webwinkel levert je bestelling de volgende dag af en heeft erg veel op voorraad. Bovendien krijg je hier altijd een aantrekkelijke korting.

Een alternatief is Fietspunt.nl. Hier worden niet alleen fietsonderdelen verkocht, maar ook smeermiddelen en gereedschappen die je nodig hebt als je je fiets zelf weer wilt repareren.

Sportieve fietsen

Voor gewone fietsen zijn vaak andere onderdelen nodig dan voor sportieve fietsen. Voor onderdelen voor bijvoorbeeld mountainbikes ga je naar Bike2Build.nl. Ook hier vind je een ruim aanbod in onderdelen voor mountainbikes, cyclocrossfietsen en racefietsen. Weet je niet precies wat je moet hebben? Vraag het dan gewoon. Een goed advies krijg je namelijk ook gewoon in een online shop!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021