Excite

Snel onderdelen voor je auto vinden

Als je twee rechterhanden hebt én liever je geld aan leuke dingen uitgeeft, dan is het niet gek om eens te proberen zelf je auto te repareren. Je kunt op diverse plekken aan onderdelen voor je auto komen, jij hoeft ze er dan alleen nog maar in te zetten. Dat kan in de eerste instantie ingewikkeld lijken, maar met een beetje oefening kom je heel ver.

Waar koop je de onderdelen

Je kunt de onderdelen voor je auto via de dealer bestellen, maar de prijzen zijn dan vaak niet mals. Een andere manier is zoeken op het internet. Kijk bijvoorbeeld op Onderdelenlijn.nl, een website waar heel veel auto onderdelen te koop worden aangeboden. Het voordeel van Onderdelenlijn.nl is dat de aangeboden onderdelen niet alleen nieuw zijn, maar ook tweedehands. Soms is een gebruikt onderdeel even goed, maar wel een stuk goedkoper. In dat geval is dat natuurlijk een prima uitkomst. Een alternatief is Carpartsdirect.nl. Deze website verkoopt auto onderdelen voor groothandelsprijzen. Controleer wel altijd even of de prijzen echt niet voordeliger kunnen, bijvoorbeeld via Onderdelenzoeker.nl.

Monteren

Het monteren van de onderdelen kan op twee manieren: je kijkt precies hoe het te vervangen onderdeel gemonteerd zit en maakt hier eventueel foto's van, of je probeert via het instructieboekje of tips op internet te ontdekken hoe je iets het beste aan kunt pakken. Misschien is er op Youtube wel een filmpje te vinden. Een goede voorbereiding is belangrijk, maar het is ook een kwestie van proberen; je kunt later altijd nog de garage inschakelen. Als je niets van auto's weet, is het wel verstandig om er iemand bij te halen die er wel een beetje kijk op heeft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020