Excite

Offerte winterbanden: zorg voor de beste prijs

Wil jij wel maximale veiligheid, maar betaal je daar liever niet de hoofdprijs voor? Dan is een offerte voor winterbanden aanvragen een erg goed idee. De prijzen voor winterbanden kunnen namelijk nogal verschillen, terwijl de kwaliteit in veel gevallen hetzelfde is. Kortom, als je geen offertes opvraagt, is de kans groot dat je te veel betaalt.

De eerste stap richting een offerte voor winterbanden is makkelijk: bekijk welke winterbanden je nodig hebt en neem contact op met een aantal dealers en garagebedrijven bij jou in de buurt. Je kunt ook een grotere zoekcirkel nemen, maar bedenk je wel dat je je voordeel dan weer kwijt kunt zijn vanwege de lange rit. Dat is waarschijnlijk niet de bedoeling. Zeg dat je graag een offerte voor winterbanden wilt en vraag direct naar de levertermijn. Zeker in echt winterse periodes is het bij garages erg druk en kun je niet zomaar direct terecht. Dit kan iets zijn dat je meeneemt in je overweging.

Heb je de offerte? Winterbanden vergelijken is de tweede stap. Op de offerte zullen de meeste bedrijven ook merken en kenmerken noemen. Vergelijk die met elkaar en kijk welke aanbieder je de beste prijs en kwaliteit wil leveren. Heb je een sterke voorkeur voor een aanbieder, maar is die niet het goedkoopst? Leg dan je andere offertes voor winterbanden voor en kijk of er qua prijs iets geregeld kan worden. Veel bedrijven hebben liever een klant voor een iets lager bedrag, dan geen klant!

Afbeelding: Flickr, gebruiker r-z

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020