Excite

Waar vind je een occasion van Audi?

Een occasion van Audi kun je het beste bij een Audidealer kopen. Die hebben vaak de auto al een aantal jaren gezien voor onderhoud en bij de daeler kun je goed geïnformeerd worden over de historie van de auto. Om een occasion van Audi bij een dealer te vinden, hoef je maar naar één website toe: de website van Audi. Via die website kun je namelijk alle occasions doorzoeken die bij officiële Audidealers staan. Ga daarvoor naar occasion.audi.nl.

Je kunt deze lijst met occasions op verschillende eisen doorzoeken. Zo kun je het model ingeven, de prijs, kilometerstand en de regio waar je de auto zoekt. Maar hoe meer details je invoert over de auto die je zoekt, hoe kleiner de kans dat je een Audi vindt. Geef bijvoorbeeld alleen het model op en de maximale prijs die je ervoor uit kunt geven, dan zie je alle Audi's die binnen je budget vallen.

Kun je desondanks toch geen auto vinden die aan je wensen voldoet, dan zul je op andere websites moeten gaan kijken. Er zijn ontelbare websites waar mensen en garages hun auto's kunnen aanbieden. Heb je geen zin om al die websites af te zoeken, waarbij je vaak ook nog dubbele resultaten tegenkomt? Probeer dan gaspedaal.nl. Gaspedaal doorzoekt het occasionaanbod van bekende websites zoals autotrack.nl, autoscout24.nl en autotekoop.nl. Dubbele resultaten filteren zij, zodat je niet door veel dezelfde auto's hoeft te zoeken, maar snel ziet wat er in Nederland wordt aangeboden.

Nog steeds niets gevonden? Probeer dan marktplaats.nl. Veel garagehouders gebruiken deze website niet om occasions aan te bieden, maar particulieren maken hier nog altijd veel gebruik van. Je kunt daar opgeven dat je zoekt naar een Audi, welk model, bouwjaar en prijs. Ook kun je jouw postcode opgeven, zodat je kunt zoeken naar occasions van Audi die bij jou in de omgeving worden aangeboden. Je kunt ook steeds wat verder weg van huis kijken, om zo de Audi van je dromen te vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020