Excite

Obama benieuwd naar vordering Chevrolet Volt

Obama heeft heel veel geld gepompt in de auto-industrie. Dat moet wel, want anders vallen alle grote fabrieken om. Om te controleren of het geld goed besteed wordt, heeft Obama de Task Force Auto in het leven geroepen. Task Force Auto gaat de fabrieken langs om te kijken waar het geld aan is uitgegeven en of die auto's een beetje kunnen rijden.

Task Force Auto test de Chevrolet Volt

Zo nam de Task Force Auto namens Barack Obama de Chevrolet Volt mee voor een proefritje. GM werkt momenteel met een prototype van de elektrische auto. Omdat een deel van het geld werd besteed aan schonere auto's zoals de Chevrolet Volt, waren de mannen van Obama benieuwd naar hoe ver men al was met de auto. Het geheel gebeurde op het GM Technical Centre in de stad Warren, Michigan.

GM is een zinkend bedrijf

Task Force Auto werd ontvangen door GM-topman Rick Wagoner, Wall Street financier Steven Rattner en vakbondafgevaardigde Ron Bloom. Deze drie mannen proberen uit alle macht het zinkende bedrijf GM boven water te houden tot de crisis voorbij is. Aangezien er binnenkort weer gesprekken komen tussen de topmannen van de auto-industrie en de regering van Obama, was het belangrijk om de autospecialisten van Obama perfect te ontvangen. GM is erg tevreden over het bezoek, maar pas na het gesprek zal blijken hoeveel extra geld dankzij de Task Force Auto kan worden opgestreken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019