Excite

Nissan komt met Batman-uitvoering Nissan Juke Nismo

Nissan en Warner Bros hebben de handen ineengeslagen om te vieren dat The Dark Knight Rises op dvd en Blue-ray is uitgekomen. Speciaal om de release te vieren komt Nissan met een Batman-versie van de Nissan Juke Nismo. Het design is ontwikkeld door Nissan’s European Design Centre en is geïnspireerd op de laatste Batman-film.

Matzwart

De Juke Nismo is volledig gelakt in stijl van de Batman-voertuigen uit de trilogie met een matzwarte finish. Verder zijn rode accenten op de wielen en de voorbumper aangebracht. Daarnaast is het Batman-logo op verschillende plaatsen op en in de auto te vinden voor een echte Batman-belevenis.

High-performance

De auto is gebaseerd op de normale Nissan Juke Nismo, maar aangepast tot een high-performance versie van het standaardmodel. Zo is er een nieuwe aerodynamische kit die een extra sportieve look aan de auto geeft. De Batman-mobiel heeft een 1.6l-turbomotor goed voor 197 pk en gaat van 0 tot 100 kilometer per uur in 7,8 seconden. De maximale snelheid is 215 kilometer per uur.

Bat-signal

Behalve de vormgeving heeft de Juke Nismo een paar stoere lampen die het Batman-logo op de weg projecteren tijdens het rijden. De lampen zijn replica’s van het beroemde ‘Bat-signal’ die de stad Gotham in het Batman-verhaal gebruikt om de superheld op te roepen.

Prijsvraag

Helaas voor de Batman-fans zal de Nissan Juke Nismo in Batman uitvoering niet verkrijgbaar zijn voor de verkoop. Er is maar één exemplaar gemaakt en die zal via een prijsvraag in Engeland worden weggegeven.

Bekijk hier de foto’s van de Nissan Juke Nismo The Dark Knight Rises.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020