Excite

Nieuwste BMW 5 serie gaat voor 50.000 euro

Het wordt een mooi jaar voor BMW. Het bedrijf dat auto's maakt voor stoere mannen gaat namelijk weer een paar nieuwe pareltjes lanceren. Luxe auto's van Duitse kwaliteit, met een niet al te hoge prijs. Bij BMW krijg je namelijk altijd een hoop kwaliteit voor wat je er voor betaalt. Dat geldt ook voor de nieuwe BMW 5 serie die in 2010 in Nederland in de showrooms staat. BMW maakte bekend dat de nieuwe vierdeurs sedan in Nederland verkocht zal worden voor 50.500 euro.

En wat krijg je dan voor dat bedrag? De nodige kracht en kwaliteit! De nieuwe BMW 5 serie liegt er niet om, wat dat aan gaat. De nieuwste BMW heeft behoorlijk wat paardenkracht, wat we gewend zijn van de Duitsers. Daarnaast is er het nodige gedaan aan de luxe binnen in de auto. Van Parking Assist tot Surround View, van een Speed Limit Device tot Active Cruise Control, deze BMW heeft het. Ook interessant zijn signalen die afgaan als je zonder richtingaanwijzer van baan wisselt en een signaal dat afgaat als je van baan wisselt met een auto, fietser of ander voorwerp in de dode hoek.

Deze behulpzame BMW moet de nieuwe standaard neerzetten voor luxe sedans. Op de achtcilinder na krijgen alle varianten van de BMW 5 serie een groen milieulabel. Dus je rijdt nog zuinig ook. In de loop van het jaar komt er overigens een BMW 520d uit, die wat goedkoper geprijsd is. Een instapmodel, dat waarschijnlijk ook gewoon garant staat voor luxe en kwaliteit. 2010 wordt een prachtig autojaar!

Afbeelding: Flickr, skwi69

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020