Excite

Nieuwste Aston Martin te bewonderen op Miljonair Fair

Aston Martin brengt in mei 2011 een leuke nieuwe stadsauto op de markt. Liefhebbers hoeven echter niet tot dan te wachten om dit nieuwe kunstwerkje in het echt te zien. De Aston Martin Cygnet zal namelijk tussen 10 en 13 december ook op de Miljonair Fair in de RAI te zien zijn.

Dit speciale nieuwtje is te danken aan Cito Motors en Kroymans. Deze dealers hebben Aston Martin overgehaald om hun kleinste telg dan al in ons land te tonen. Dit is een primeur, maar niet de eerste primeur voor de beurs. Ook de Mercedes SLR Stirling Moss verscheen al eens als eerste op de beurs. Tijdens de beurs van 2010 wordt ook de Range Rover Evoque voor het eerst in Nederland getoond.

Wie de Cygnet goed bekijkt, ziet al heel snel de overeenkomsten met de Toyota iQ. De overeenkomsten stoppen niet aan de buitenkant: ook de 1,3 liter bezinemotor in het wagentje is afkomstig uit de iQ. Opvallend genoeg komt de prijs niet overeen: hoewel de prijs van de Cygnet officieel nog niet bekend is, gaan er geruchten dat deze zo’n twee keer hoger zal liggen dan de prijs van de iQ. Hiermee wordt het een vrij prijzige auto, die niet bedoeld is voor mensen die geen grote auto kunnen betalen, maar voor mensen die juist veel voor een kleine auto willen neerleggen.

Afbeelding: drivearabia.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020