Excite

Bepaal en vergelijk de nieuwprijs van BMW motoren

De nieuwprijs van BMW motoren hangt grotendeels af van de soort motor maar ook van de toepassingen die jij nog op je motor wilt. Bekende BMW modellen zijn Sport, Tour, Urban en de Enduro.

Stel jouw eigen motor samen

Op de website van BMW Motorrad kan je voor elk soort motoren, je eigen motor samenstellen. Je begint met het model, vervolgens kies je de kleur van de lak, de edities en pakketten en tot slot de speciale uitrustingen. De nieuwprijs van BMW motoren begint vanaf de 7.700 euro.

BMW Sport Motor

De nieuwprijs van de BMW Sport Motor die op de site wordt weergegeven, is van toepassing op het model K 1300 S. Een andere lak-kleur kost geen extra geld voor dit Sport model. Voor een extra pakket betaal je dan weer wel meer. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen een Veiligheidspakket of Comfort Uitvoering aan de motor toe te voegen. In dit geval zal de prijs wel variëren.

BMW Tour Motor

De BMW Tour motor bestaat in vier verschillende modellen. Kijk goed welk model en nieuwprijs bij jou en je budget past voordat je overgaat tot een aankoop. De nieuwprijs van een BMW Tour motor begint vanaf 10.991,10 euro. Ten opzichte van het Sport model, is er meer keuze in speciale uitrustingen voor het Tour model. Uiteraard heeft dit ook weer invloed op de nieuwprijs.

BMW Configurator

Via de pagina Configurator op de website BMW Motorrad stel je je eigen motor samen. Wanneer je een model hebt uitgekozen en samengesteld met alle bijhorende snufjes, kan je deze ook vergelijken met een andere motor. De BMW Motorrad Configurator is dus een erg handige tool om de nieuwprijs van diverse BMW motoren te achterhalen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021