Excite

Nieuwe Stig komt van ‘Stig-boerderij’

Nadat de identiteit van de oude Stig onthuld was, was het wachten op een nieuwe. Dat die niet zomaar van de straat geplukt wordt, is op zich wel logisch. Maar dat er een speciale ‘Stig-boerderij’ is, waar Stigs getraind worden, dat wist waarschijnlijk niemand!

Volgens een geheime bron zijn de meeste fans helemaal niet op de hoogte van de speciale omgeving waarin de Stigs getraind worden. Ook weten zij niet dat er altijd een groep met Stigs is. Dat is op zich ook niet verwonderlijk, want het is wel de bedoeling dat zij hun identiteit altijd geheim houden. Ook als ze niet dé Stig zijn.

De twee vorige Stigs hielden zich niet aan die regel. De eerste was Perry McCarthy. Toen bekend werd dat hij de beroemde witte coureur was, werd hij ontheven van zijn taken. Hetzelfde gold voor Ben Collins. Hij ontmaskerde zichzelf eerder dit jaar, omdat hij niet tevreden was met zijn inkomsten. Omdat zijn ware identiteit geheim moest blijven, kon hij lang niet zoveel geld verdienen als bijvoorbeeld de Top Gear presentator, Jeremy Clarkson. Daarom schreef hij een autobiografie met zijn verhaal.

In ieder geval wordt er nu hard gewerkt aan het trainen van de nieuwe Stig. Wie dat gaat worden blijft natuurlijk voorlopig weer een raadsel. De nieuwe Stig wordt volgende week in Top Gear Live aan het publiek gepresenteerd. Of de Stig dan ook mee zal doen aan de tv serie, is nu nog niet bekend.

Afbeelding: Flickr, gebruiker nahtanoj

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020