Excite

Nieuwe Lamborghini staat klaar

Sportwagenfabrikant Lamborghini heeft zich een aantal jaar geleden al voorgenomen om ieder jaar minimaal één nieuw model te introduceren en tot nu toe weet het merk zich aardig aan dat voornemen te houden. Tijdens de Autosalon in Genève kunnen we daarom genieten van een nieuwe introductie.

Het gaat om de lichtgewicht variant van de Gallardo. De eerste nieuwe editie van deze wagen zal tijdens de Autosalon gepresenteerd worden. Veel is er nog niet bekend over deze nieuwe sportwagen; Lamborghini houdt zijn kaken stijf op elkaar. De wagen mag al wel door de pers bekeken worden, maar over de specificaties laat het merk niets los.

Uiteraard kunnen we er vanuit gaan dat ook deze Lamborghini weer behoorlijk snel zal zijn; het is niet voor niets dat de wagen al ‘Super Veloce’ genoemd wordt. Hoewel deze nieuwe variant zeker overeenkomsten heeft met de ‘oude’ Gallardo, is deze wagen veel lichte en sneller dan de vorige versie. Ook heeft hij meer mogelijkheden.

We zullen echter nog even moeten wachten op de definitieve uitvoering en de specificaties van de Gallardo, want de Autosalon vindt pas plaats tussen 4 en 14 maart. Tijdens deze Autosalon zullen tal van wereldmerken hun nieuwe auto’s introduceren en is er volop gelegenheid om concept cars te bewonderen of misschien wel vast een proefritje te maken in je toekomstige wagen. Gezien het feit dat de Autosalon van dit jaar ook de 80e is, zou het best nog eens kunnen zijn dat hier een speciaal feestje van wordt gemaakt.

Afbeelding: Flickr account sledhockeystar7

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021