Excite

Nieuwe generatie Mercedes ML gespot

Mercedes staat voor iets. Als je een Mercedes aanschaft, weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Goed ontworpen, degelijke auto's, dat is wat Mercedes over het algemeen de weg op stuurt. Dat geldt ook voor de nieuwe generatie ML, de SUV-lijn van Mercedes. In 2011 wordt deze auto verwacht. Maar aangezien er zat mensen zijn die hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen, zijn er nabij de fabriek van Mercedes in Duitsland al foto's gemaakt van een testversie van de nieuwe ML. En die laat zien dat ook de nieuwste generatie ML weer zal heersen op de wegen.

SUV staat over het algemeen niet voor zuinig. Aan de gespotte ML is dan ook weinig te zien wat zuinigheid uitstraalt. Mercedes toont daarmee lef, want deze dagen willen mensen toch vooral zuinige auto's zien. Wel is beloofd er een hybride-motor in te bouwen, voor degene die dat willen. Minimaal zes liter wordt de motor en er komt waarschijnlijk ook een asfaltverslindende AMG-versie. Die kan het dan mooi opnemen tegen concurrenten als de BMW X5 M en de nieuwe Cayenne Turbo. Een AMG-variant van de nieuwe Mercedes ML moet dat, afgaande op de spionagefoto's, absoluut kunnen!

Hoewel de camouflage tijdens de testrit van de ML nog met dikke lagen over de auto lag, zijn er wel wat interessante zaken op te noemen aan de hand van de foto's. De derde generatie toont de inmiddels bekende hoekige lijnen, maar de deurgrepen zitten iets praktischer, de achterruit is wat hoger geplaatst en de nieuwe spiegeltjes zitten er ook op. Halverwege 2011 is de nieuwe ML te verkrijgen, dus tot die tijd moeten we het doen met de spionagefoto's.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020