Excite

Nieuwe C70 op IAA Frankfurt

De conceptversie was al gespot in Barcelona en vanaf vandaag hoeft er niet geheimzinnig meer over gedaan te worden: de C70 van Volvo heeft een facelift gekregen!

De nieuwe versie van de C70 wordt, samen met een andere nieuwe wagen van Volvo, getoond op de IAA-autoshow in Frankfurt. Erg ingrijpend is de facelift niet, maar dat wil niet zeggen dat Volvo niet weer een mooi plaatje neerzet. De grootste veranderingen zijn te vinden aan de voorkant en aan de achterkant. Deze zijn in lijn gebracht met alle nieuwe modellen van Volvo.

Ook is er gebruik gemaakt van een aantal nieuwe, meer exclusieve materialen. Dit zou een belangrijke impact moeten hebben op het gevoel van luxe dat je hebt als je in deze wagen rijdt.

De C70 is voorzien van het nieuwe type koplampen en mistlampen, die ook al te zien waren op de S60 Concept Car, een wagen die aan het begin van dit jaar door Volvo geïntroduceerd werd. Aan de achterkant is vooral geprobeerd meer diepte aan te brengen, zodat het model er nog dynamischer uitziet.

De C70 is leverbaar met 140, 170 en 230 pk. Als je liever gaat voor een dieselmotor, dan heb je de keuze uit een 136 pk en een 180 pk variant. Dit is gelijk aan de oudere versies van de C70 die al verkrijgbaar waren.

Afbeelding: Volvo Cars Australia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020