Excite

Nieuwe 'Bumblebee' Chevrolet Camaro onthuld!

De nieuwe Chevrolet Camaro is uitgerust met een wel heel bijzonder ‘pluspakket’! Op Comic-Con in San Diego werd afgelopen week de 2010 Chevy Camaro Transformers Special Edition gepresenteerd. En deze special edition is ook mooi als je geen fan bent van Transformers!

Het nieuwe pluspakket voor de Chevy Camaro biedt alleen een cosmetische verandering en bestaat onder andere uit het Transformers logo op de beide voordeuren, een hoogglans zwarte streep die van voor naar achter loopt en Autobot-schildjes die in het middenconsole geborduurd zijn. Helaas dus geen technische snufjes, raketschilden of andere special effects aan boord; je zult deze kit echt vooral moeten kopen om de stoere uitstraling die het geheel heeft.

De Transformers-kit kan besteld worden voor zowel de 2010 Camaro LT als de 2010 Camaro SS. Beide Camaro’s zijn lekker sportief en kunnen behoorlijke snelheden bereiken. De SS heeft zelfs een 6,2 liter V8 motor en biedt maar liefst 400pk.

En hoewel de kit van je auto geen echte Transformer maakt, is het toch een behoorlijk leuk pakket dat verkrijgbaar is voor een leuke prijs. Voor nog geen duizend dollar ben je de trotse eigenaar van een een stoere 2010 Transformers ‘Bumblebee’ Special Edition Chevy Camaro!

Afbeelding: Globo.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019