Excite

Een nieuwe auto kopen is dankzij allerlei acties aantrekkelijk en voordelig

Koop een nieuwe auto via een van de acties van autodealers. Wie weet kan je eindelijk jouw favoriete auto aanschaffen. Automerken hebben met regelmaat acties om de verkoop van auto’s te stimuleren. Een paar voorbeelden:

Suzuki

Een voorbeeld van een actie is die van Suzuki. Daar bieden ze op dit moment de nieuwste Suzuki Alto aan met gratis airco en radio/CD/MP3 speler. Er zijn twee types van de Suzuki Alto: De Suzuki Alto Cool Comfort en de Suzuki Alto Cool Exclusive. Het Comfort model kost 8.499 euro en de Exclusive kost 9.999 euro. Op zich geen hoge prijzen voor een auto. Mocht je het niet in één keer kunnen betalen, dan heeft Suzuki hier ook nog een actie voor. Tot 31 augustus 2011 hoef je nu maar 4.250 euro te betalen en de andere helft moet je dan over twee jaar betalen. Op de website www.suzuki.nl vind je meer informatie over de actie, de Suzuki Alto en de betalingsvoorwaarden.

Ford

Een ander automerk dat nu acties heeft lopen is Ford. De meest sensationele acties zijn die van de Limited en Cool & Sound edities van zowel de Ka als de Fiesta. Ford biedt voor deze modellen voordeel in de prijs met daarbij extra’s in de uitrusting van de auto’s. Lees op de website van Ford, www.ford.nl, meer informatie over de Ka en Fiesta acties. Ford heeft namelijk ook nog meerdere acties voor andere modellen zoals de Fusion en de Focus.

Acties

Autodealers zoals Renault en Kia bieden ook nieuwe auto’s aan met acties door goedkope leaseovereenkomsten, grote inruilwaarden, voordelig groen rijden en een langere garantietermijn. Kijk dus ook even op de websites van die merken.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020