Excite

Nederlanders gebruiken file om te flirten

Een file is saai. Een file is vervelend. Zeker een dagelijkse file. In Nederland staan nogal veel files. En dat betekent dat veel mensen dagelijks in een saaie, vervelende file staan. Wat moet je nu met die tijd? Natuurlijk kun je al die stilstand gebruiken om een vreemde taal te leren via een audiocursus, Sinterklaasgedichtjes te schrijven of je auto eens op te ruimen, maar driekwart van de Nederlanders vermaakt zich op een andere manier in de file: flirten.

Onderzoek heeft uitgewezen dat driekwart van de Nederlanders de file gebruikt om te flirten. Of anders gezegd: driekwart van de Nederlanders vermaakt zich tijdens het filerijden het beste door te flirten met mede-slachtoffers. Dat uit zich door de beroemde knipoog, even zwaaien en lief glimlachen. Routenet en Relatieplanet hebben dit onderzoek uit laten voeren en kwamen met interessante resultaten.

Zo blijkt dat een klein aandeel van het flirten onmiddellijk eindigt in actie. Bij de eerstvolgende afrit, benzinestation of parkeerplaats wordt de auto langs de kant gezet en gaat men elkaar beter leren kennen. In 16% van de gevallen leidde het flirten in de file zelfs tot een afspraak bij iemand thuis. In de Randstad blijkt het vanwege de files het meest voor te komen dat er geflirt wordt in de auto, in Zeeland het minst. Allemaal heel boeiend, maar wij zijn er vandoor. De files staan zo weer op de weg en er moet nog een date geregeld worden voor dit weekend!

Afbeelding: Flickr, tronics

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020