Excite

Motorpakken voor dames: stoer uiterlijk en comfort gecombineerd

Goede motorpakken voor dames geven voldoende bescherming en de juiste 'power' voor op de motor. Dergelijke motorpakken zijn verkrijgbaar in de reguliere damesmaten of de uniseks uitvoeringen. Pakken voor kleinere dames zijn echter moeilijk te vinden. Voor deze dames zijn tweedelige pakken mogelijk een betere uitkomst.

Motorkledingstore

De webshop Motorkledingstore is een overzichtelijke online winkel die motorkleding verkoopt. De website verkoopt twee motorpakken die geschikt zijn voor dames: het Berik motorpak LS1-5830-BK en het Berik motorpak LS2-7894-BK. Het zijn typische racepakken met een snel en stoer uiterlijk.

Stoer roze

Het Berik motorpak LS1-5830-BK model is een typisch damesmodel met de kleuren roze, wit en zwart erin verwerkt. Ondanks de roze kleur is het een stoer model. De pasvorm is speciaal gemaakt voor vrouwen en dat zie je meteen. Het pak is een race-overall in een deel, gemaakt van rundleer gecombineerd met kangoeroeleer. Wanneer je als dame dit pak draagt, ben je prima beschermd dankzij de extra bewerkte vlakken. De CE-protectoren en kneesliders geven de bescherming die iedere motorrijder nodig heeft.

Geheel op maat

Het Berik motorpak LS2-7894-BK motorpak ziet er minder vrouwelijk uit maar is wel in damesmaten en vrouwelijke pasvormen verkrijgbaar. Dit geheel zwarte pak is te koop vanaf maat 38. Van de maten 52, 54, 56 zijn er tevens korte modellen gemaakt. De maten voor de verkorte modellen worden aan de hand van een speciale formule bepaald. Zo is het pak voor elke vrouw helemaal op maat te maken. Het Brevik racepak is geheel gemaakt van racing rundleer en heeft ventilatie openingen. Vrouwen die dit pak dragen zijn veilig zonder daarbij de bewegingsvrijheid te verliezen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021