Excite

Koop voordelige motorlaarzen in de aanbieding!

Als motorrijder weet je waarschijnlijk hoe ontzettend belangrijk een goede motorhelm is. En ook het nut van een stevig motorpak laat zich raden. Het belang van een goed paar motorlaarzen wordt jammer genoeg vaak onderschat. En dat terwijl je voeten en onderbenen het bij een valpartij zwaar te verduren krijgen. Hoewel motorlaarzen behoorlijk wat kosten, kun je veel geld besparen door je motorlaarzen in de aanbieding aan te schaffen!

Het belang van goede motorlaarzen

Goede motorlaarzen worden vaak achterwege gelaten bij de aanschaf van motorkleding. En dat is raar, want een breuk aan je voet of scheenbeen is allerminst een pretje. Bij veel motorongevallen waar geen geschikt schoeisel wordt gedragen, is er sprake van een hielbreuk. Een goede motorlaars beschermt de hele voet en een flink deel van je onderbeen. Daarnaast zorgt de zool ervoor dat je niet van de voetsteunen afglijdt en is bij de meeste motorlaarzen een versteviging op de wreef aangebracht die het schakelen makkelijker maakt.

Waar te koop?

Of je nou op zoek bent naar tourlaarzen of flitsende laarzen voor op je sportfiets, je zult waarschijnlijk hebben gemerkt dat motorschoeisel een flinke aanslag op je portemonnee kunnen betekenen. Vooral laarzen van topmerken als Dainese (dainaise.com) of Alpine Stars (alpinestars.com) kosten al snel 250 euro. Gelukkig kan je door slim te shoppen een heel behoorlijk bedrag besparen. De meeste motorzaken hebben tegen het einde van het motorseizoen nog een restpartij motorkleding over. Omdat de nieuwe collectie er al is, wordt deze als overjarig bestempeld. Een paar overjarige laarzen beschermt natuurlijk net zo goed, maar is wel flink goedkoper. Mocht je dus op zoek zijn naar een paar voordelige motorlaarzen, wacht dan tot de uitverkoop. Ook op een motorbeurs kun je vaak hele leuke koopjes vinden! Kijk eens op de websites van motorbeursutrecht.nl of denoordelijkemotorbeurs.nl voor meer informatie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020