Excite

Laat je adviseren over motorkledij in winkels!

Rijden op een motor zonder kleding die je beschermt tegen een valpartij is erg onverstandig. Goede kleding kan namelijk het verschil betekenen tussen een gekrenkte trots of ernstige botbreuken en mogelijk nog erger. Goed passende motorkleding is daarom misschien wel de belangrijkste investering die je als motorrijder kunt doen. Laat je daarom altijd goed voorlichten en koop je motorkledij in winkels waar vakkundig personeel werkt!

Waar let je op bij de aanschaf van motorkleding?

Hoewel het erg aanlokkelijk is om een pak of een helm te kopen omdat hij zulke mooie kleurtjes heeft, dient je eigen veiligheid je eerste prioriteit te zijn. Mocht je droompak niet helemaal goed zitten, koop hem dan niet. Veel beter besteed je je geld aan goed aansluitende kleding. Koop je je kleding te ruim, dan kan het voorkomen dat de ingebouwde bescherming bij een val niet op de juiste plek blijft zitten. De gevolgen laten zich raden.

Laat je goed voorlichten

Bij het uitkiezen van motorkleding is het belangrijk dat je laat informeren door vakmensen met verstand van zaken. Bij veruit de meeste motorzaken kan het personeel je goed voorlichten over wat voor jouw de meest geschikte motorkledij is. Bij de grotere winkels zoals Motoport of Motozoom is er zelfs een aparte kledingafdeling waar vakkundige medewerkers je graag verder helpen. Motozoom heeft zelfs een webshop waar je allerlei spullen voor je motor kunt kopen. Het nadeel is dan wel dat je je motorkleding niet in de winkel kunt passen, maar mocht het niet goed zitten dan kun je de kleding gewoon terugsturen. Ook Martijns motorkleding in Rotterdam heeft een uitgebreide webshop, waar je heerlijk kunt snuffelen.

Koop je motorkledij bij winkels die je vertrouwt

Alleen als je volledig vertrouwen hebt in je kleding zit je lekker op de motor. Veel motorrijders bouwen een jarenlange band op met hun dealer of winkelier. Zo weten ze zeker dat ze advies krijgen waar ze op kunnen bouwen. Wil je echt een uitgebreide keuze, ga dan eens langs bij het Motorkledingcenter in Hazerswoude-Rijndijk. Daar vind je meer dan 1200 vierkante meter aan motorkleding! Niet slagen is dus geen optie meer. Ben je op zoek naar koopjes, kijk dan ook eens op motorkledingoutlet.nl, waar het altijd uitverkoop is!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020