Excite

Bespaar op motorkledij bij een outlet

Naast een glanzende fiets heb je als motorrijder ook de nodige beschermende kledij nodig. Mocht je het rubber namelijk niet meer onderhouden en hard in contact met de rest van de wereld komen, dan is een goed pak en helm van levensbelang. Omdat motorkleding je ook onder extreme omstandigheden heel moet houden, is het vaak duur. Je kunt jezelf gelukkig een hoop geld besparen door je motorkledij bij een outlet te halen!

Motorkledij Outlet op Internet

De meeste outlets hebben korte lijntjes met fabrikanten en kopen restpartijen op tegen beduidend lagere prijzen. Dat betekent dat ze vaak niet de meest nieuwe kleding in de aanbieding hebben; een outlet loopt vaak een seizoen achter. Natuurlijk beschermt de kleding die je bij een outlet koopt net zo goed, maar voor veel minder geld.

Als je online wilt shoppen, kijk dan vooral eens op motorkledingoutlet.nl. Hier vind je een enorm assortiment aan helmen en kleding van onder andere AGV, Dainese en Rev'it. Een AGV A-Symetry koop je op deze website bijvoorbeeld vanaf 129 euro, terwijl de adviesprijs 179 euro is!

Motorkleding outlets in Nederland

Natuurlijk kan het ook zijn dat je liever naar een 'echte' winkel gaat, temeer omdat je de kleding dan kan passen. In het zuiden des lands kan je dan terecht in Breda en Eindhoven. Een voorproefje van het assortiment kun je vinden op motorkledingoutletbreda.nl.

Noordelijker vind je bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen ook een prima aanbod in de outlethoek. In de Randstad kan je bijvoorbeeld ook terecht bij Bianca's Motorkleding Outlet aan de Bergweg in Rotterdam.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021