Excite

Moderne omafietsen nu ook beschikbaar in België

Naast Nederland zien we ook steeds meer omafietsen in België. Onze zuiderburen zijn dan misschien niet van die fanatieke fietsers als de Nederlanders, maar fietsen is er de laatste jaren wel steeds populairder geworden.

Shop op Centralbikes

Naast de standaard moderne fietsen, worden ook omafietsen in België steeds meer gegeerd. Door de toename aan fietsers worden ook de omafietsen steeds aantrekkelijker voor Belgische fietsers. Leveranciers van omafietsen houden hier steeds meer rekening mee. Omafietsen worden door Nederlandse leveranciers namelijk ook makkenlijk verzonden naar Belgische klanten. Voor omafietsen kunnen Belgische fietsers terecht op de webshop centralbikes.be. Hierop staan omafietsen van diverse merken waaronder Sparta, Gazelle en Batavus.

Modern dankzij Sparta

Het merk Sparta heeft de omafiets behoorlijk gemoderniseerd. Sparta is hierbij wel trouw geweest aan het oude model. Daarbij heeft het ook rekening gehouden met de moderne snufjes van tegenwoordig. De modellen Vintage, Country Tour, Country, Granny en Granny Oilily zijn de moderne omafietsen van Sparta. De Granny versie benadert het meest het klassieke model. De andere omafietsen zijn voorzien van handremmen, versnellingen of stuurblokkering. De Country Tour kan zelfs worden uitgebreid met een elektrische ondersteuning.

Gazelle, vol variatie

Een terechte concurrent voor Sparta is Gazelle. Dit fietsenmerk heeft modellen in de klassieke uitvoering maar ook modernere versies van de omafiets. Voorbeelden van de Gazelle modellen zijn de Gazelle Basic en de Gazelle Toer Populair.

Veilig fietsen

Dankzij de inventiviteit van Sparta en Gazelle zijn omafietsen in België alleen maar aantrekkelijker. De omafietsen hebben nog steeds het klassieke trendy model, maar voldoen aan alle veiligheidseisen. Kijk snel op Centralbikes en kies een hippe omafiets om door België rond te fietsen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021