Excite

Sportiviteit en comfort op eigen ontworpen moderne fietsen

De moderne fietsen van tegenwoordig zijn aangepast aan lifestyle en persoonlijkheid. Elke mens is verschillend op vlak van lichaamsbouw, conditie en levensstijl. Daarenboven gebruikt iedereen een fiets op zijn eigen manier voor verschillende gelegenheden; de een om boodschappen te doen en kinderen naar school te doen, de ander om elke dag naar het werk te gaan. Moderne fietsen zijn derhalve aangepast aan de levensstijl van een persoon.

Ontwerp je eigen fiets

Fietsfabrikanten maken diverse soorten fietsen. Toch is het moeilijk een fiets te ontwerpen die past bij iedere persoon. Daarom wordt het ontwerpen van een eigen fiets steeds meer gepromoot. Gespecialiseerde fietsmerken laten je vaak toe je eigen fiets te ontwerpen. Merken die het ontwerpen van een eigen fiets mogelijk maken zijn bijvoorbeeld SPARTA en Gazelle. Maar ook bij winkels als HEMA kan je hiervoor terecht. De modellen die je kan personaliseren zijn de stadsfiets en de elektrische fiets. Deze moderne fietsen zijn aan te passen aan het frame, het framebord en met diverse fietsaccessoires.

Sportiviteit en comfort gecombineerd

Naast de zelf ontworpen fietsen maken de fietsfabrikanten natuurlijk ook standaard moderne fietsen. Bij de nieuwste fietsen zijn sportiviteit, luxe en comfort in een model samengevoegd. Een voorbeeld is de Batavus Crescendo Supreme. Het model van deze fiets heeft iets weg van een standaard fiets met een aantal elementen in verwerkt van een racefiets. Het aluminium frame oogt zeer stevig en heeft sportieve lijnen. De fiets is voorzien van acht versnellingen en door het gel-zadel en de verstelbare stuurpen geeft deze fiets nog meer gemak en comfort. Door alle moderne snufjes is het fietsen op deze Batavus nog prettiger.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021