Excite

De Mini Cooper is helemaal terug van weggeweest!

De Mini Cooper is even uit het straatbeeld verdwenen maar sinds enkele jaren is hij weer terug, helemaal gerestyled. Vandaag ziet de Mini Cooper er gelikt, gracieus en vrouwelijk uit, zonder de charme van de oorspronkelijke Mini te verraden.

Meteen Cooper verliefd!

Al dat chroom: mooi! Vooral de strips in het rooster van de radiator vallen meteen op als je voor deze Mini staat. En de sportieve lichtmetalen velgen (15") zijn standaard. Voor de kleur van het dak kun je kiezen uit zwart of wit. Zo steekt het lekker af bij de kleur van het koetswerk dat je kiest. Voor rood, blauw of wit betaal je niets extra. Wel voor de overige 9 kleuren.

Voor de bekleding van de zetels heb je keuze uit stof, de combinatie leder/stof en volledig leer. Voor stof betaal je niets extra. Dat geldt niet voor beide andere mogelijkheden. Die kosten respectievelijk € 680 tot € 1.790. Geen goedkope keuze dus.

Ook behorende tot de standaarduitrusting: verwarmde buitenspiegels, radio, mini-cd en de zwarte (carbon) stoffen zetels. Voor bijkomende opties betaal je behoorlijk maar dat is bij alle merken zo.

Wat kost dat fraais?

Er zijn twee benzineversies: 75 PK en 98 PK, respectievelijk 16.300 en 17.300 euro (BTW inclusief). En er zijn nog 3 modellen: Mini one (€ 15.900), Mini one D (€ 18.500 - 60 PK) en tenslotte de Mini Cooper D (€ 21.400 - 112 PK). Maar je hebt heel waarschijnlijk nog een inruilauto staan?

Kortom

Met deze Mini ben je in goed gezelschap. Hij behoort immers tot de BMW en Rolls Royce familie!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020