Excite

Michael Schumacher waarschijnlijk de Stig

Top Gear gaat deze week in Engeland haar dertiende seizoen in. Het programma van Jeremy Clarkson, waar op humoristische wijze het laatste nieuws rond auto's besproken wordt, is een ongekend succes. De Britten weten op weergaloze wijze elke keer weer de kijkers te vermaken met bijzondere stunts en bijzondere auto's. Een belangrijk aandeel in de succesformule zijn de knappe capriolen van de geheimzinnige coureur de Stig. Deze in het wit geklede coureur houdt al jarenlang de gemoederen bezig. Wie is toch de Stig?

Iemand die de opnames van de eerste aflevering van het dertiende seizoen van Top Gear bijwoonde, heeft verklapt dat de identiteit van de Stig bekend wordt gemaakt in die eerste aflevering. Daarmee zou Top Gear een lange traditie verbreken, omdat de identiteit van de Stig angstvallig werd stil gehouden. Er waren daardoor talloze geruchten op het internet, waarbij sommigen zelfs beweerden dat er vier bekende coureurs elkaar afwisselden als de Stig. Al deze geruchten bleken er naast te zitten. De Stig blijkt namelijk niemand minder te zijn dan Michael Schumacher.

Michael Schumacher is de Stig. De grootmeester zelf, en hoe kan het eigenlijk ook anders. De Stig reed fenomenaal, net als Schumi. Vreemd dat niet eerder iemand Michael Schumacher tipte als de Stig. Naar alle waarschijnlijkheid is hij het dus wel en zal hij zich deze zaterdag tijdens Top Gear in Engeland vertonen. Het zou een perfecte match zijn: de perfecte coureur en het perfecte autoprogramma. Overigens had Schumacher bij zijn bezoek aan Top Gear ook de perfecte sportwagen bij zich: de Ferrari FXX. Elke autoliefhebber is dus nu bijna verplicht om Top Gear te kijken zaterdag.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020