Excite

Voordelige keuze: Meteor winterbanden

Wie op zoek gaat naar nieuwe winterbanden, merkt al snel dat er twee keuzemogelijkheden zijn: banden van A-merken en merkloze banden. De merkloze banden zijn aanzienlijk goedkoper - ze kosten soms zelfs maar de helft - maar gaan regelmatig minder lang mee. Met de A-merk banden doe je dus langer, maar daar betaal je ook voor. Zoek je een gulden middenweg, een A-merk mét een scherpe prijs? Dan kom je uit bij Meteor winterbanden.

Nieuw A-merk

Meteor is het nieuwe A-merk in winterbanden en is goed op weg om ook één van de meest populaire bandenmerken te worden. Dat is helemaal niet vreemd want de lage prijs komt met een goede wegligging, extra veiligheid, een unieke 3-jarige garantie en een uitstekende rijkwaliteit. Voldoen de Meteor winterbanden niet aan je verwachting, dan kun je ze bovendien inruilen. Je hoeft dan alleen het verschil in aankoopwaarde bij te betalen indien daar sprake van is. Het uitproberen van Meteor winterbanden kost je dus in feite helemaal niets. Natuurlijk is de kans dat je uiteindelijk niet tevreden bent niet zo groot, dus het aanbod is snel gemaakt.

Verschillende soorten

Omdat verschillende auto's ook om verschillende soorten banden vragen, heeft Meteor een aantal types, namelijk HP Sport, Cruiser en Van. De HP Sport banden zijn bedoeld voor snelle auto's. De Cruiser banden zullen het meest gebruikt worden gezien die voornamelijk bedoeld zijn voor gewone auto's, zoals de gezinsauto. Deze band is altijd voor een mooie prijs verkrijgbaar en beschikbaar in veel verschillende maten. Tot slot is er de Van, speciaal voor voertuigen die zware ladingen vervoeren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021