Excite

Mercedes Vito: de praktische en stijlvolle bedrijfsbus

Veel ondernemers kunnen niet zonder een goede bedrijfsbus. De keuze is echter enorm, dus waar kies je voor? Met een Mercedes Vito zit je eigenlijk altijd goed. Deze bedrijfsbus wordt gemaakt door een degelijk Duits merk en biedt voldoende ruimte voor jou en je gereedschappen of andere dingen die je moet vervoeren.

Talloze mogelijkheden met de Vito

Met de Mercedes Vito kun je alle kanten op. Je kunt zelf kiezen welke uitvoering je wilt hebben. Ga je bijvoorbeeld voor extra veel laadruimte? Dan kies je een exemplaar met alleen een bestuurdersbankje. Ga je normaal gesproken met je team op pad? Dan is een extra bankje misschien geen overbodige luxe. Ook qua motoren zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 2.1 dieselmotor, maar ook voor de wat zwaardere 3.0 dieselmotor. Qua versnellingen heb je de keuze uit automaat en handmatig.

De Mercedes Vito: een klassieker

De Mercedes Vito is eigenlijk al een behoorlijke klassieker. De eerste versie werd bijna 30 jaar geleden uitgebracht, namelijk in 1996. Als basis werd de Volkswagen Transporter gebruikt. De eerste Vito leek daarom sterk op de Transporter. Inmiddels is er een nieuwere versie, de tweede generatie en die heeft duidelijk een eigen gezicht gekregen. Deze Vito lijkt veel sterker op de andere wagens uit het park van Mercedes. Er zitten wat meer vloeiende lijnen in en hierdoor oogt de wagen wat eleganter.

Elektrisch rijden met Mercedes

In 2010 werd begonnen met een elektrische variant van de Mercedes Vito. Deze wagen heeft een actieradius van 130 kilometer en een topsnelheid van 80 kilometer per uur. In het Verenigd Koninkrijk zijn ze al op de weg te vinden.

Mercedes Vito aanbieding

Een nieuwe Mercedes Vito is niet heel goedkoop, zeker niet als je nog een aantal extra opties wilt. Er worden echter wel regelmatig acties georganiseerd door de dealer, waardoor je veel geld kunt besparen. Als je de tijd hebt, dan loont het zeker de moeite om die in de gaten te houden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020