Excite

Mercedes parkeert in zevende verdieping

Een 67-jarige bestuurder heeft zijn Mercedes wel heel bijzonder geparkeerd. Hij reed op de zevende verdieping van een parkeergarage zo hard achteruit, dat hij door de muur sloeg en zijn auto ongeveer een kleine meter uit de muur stak.

De voet van de bestuurder kwam vast te zitten tussen het rem- en gaspedaal bij het achteruit in parkeren, waardoor de Mercedes C-klasse achteruit schoot en door de muur schoot. Hierdoor vielen heel wat stenen naar beneden op andere auto’s, maar de auto zelf bleef gelukkig hangen.

Hulpverleners die werden ingeschakeld wisten niet wat ze zagen toen ze opgeroepen werden om assistentie te verlenen. Niemand raakte bij het ongeluk gewond. Wel raakten veel auto’s beschadigd door de losvallende stenen. Onder meer de auto van Mary Barnes, wiens raam en dak van haar nog relatief nieuwe auto zwaar beschadigd raakten.

Veel mensen zagen het ongeval gebeuren, want naast het gebouw is ook een grote parkeerplaats. Een ooggetuige vertelt dat hij een harde knal hoorde, waarna hij naar boven keek en de auto door de muur zal gaan. Volgens hem was het het vreemdste dat hij ooit gezien had.

De auto kon uiteindelijk weer terug worden gereden, omdat de achterwielen nog net niet buiten het gebouw stonden. Met behulp van een stuk hout werd het gat in het gebouw afgedekt.

Afbeelding: Daily Mail

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019