Excite

Mercedes bestelwagen: iets voor jou?

Als we het hebben over 'de Mercedes bestelwagen', gaat het natuurlijk om het exemplaar dat het beste aansluit bij jouw behoeftes. Mercedes maakt namelijk meerdere bestelwagens. Op dit moment worden vier modellen gemaakt: de Vito, de Viano, de Sprinter en de Vario. De Vito is het meest eenvoudig; dit is een bestelwagen waarin ook een dubbelcabine geplaatst kan worden. De Viano is een echte Van en de Sprinter kenmerkt zich door een veel hogere laadruimte dan de Viano of de Vito. De Vario is een gesloten bestelwagen, die veel meer weg heeft van een vrachtwagen. Hier kun je gemakkelijk grotere apparaten mee vervoeren.

 

Een Mercedes bestelwagen is er voor ieder budget. Je kunt gaan voor een nieuwe - daarvoor zijn regelmatig nieuwe aanbiedingen geldig - maar ook voor een tweedehands exemplaar. Mercedes is een betrouwbaar merk en als je controleert of een bestelwagen al zijn beurten heeft gehad, dan kun je bijna geen kat in de zak kopen. Eventueel kun je altijd nog iemand meenemen om de auto te testen.

 

Als je besluit een Mercedes bestelwagen te kopen voor je zaak, denk er dan aan dat je er niet, of slechts beperkt, privé mee mag rijden. Een goede kilometerregistratie bijhouden is echt heel belangrijk. Als je dan eens controle krijgt van de Belastingdienst, dan kun je tenminste aantonen dat je je Mercedes bestelwagen inderdaad zakelijk gebruikt. Doe je dat niet, dan kan het zomaar zijn dat je een fikse boete én een stevige bijtelling moet betalen. Met terugwerkende kracht tikt dat aardig aan!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021