Excite

Mercedes bedrijfswagens voor klasse en kwaliteit

Nieuwe auto’s voor je bedrijf schaf je niet zomaar aan. Het is een investering die jarenlang mee moet gaan, en waar je het optimale uit wilt halen. Niet in de laatste plaats moet de investering perfect bij jouw bedrijf passen. Staan klasse en kwaliteit hoog op jouw prioriteitenlijst, kies dan voor Mercedes bedrijfswagens.

Een Mercedes bedrijfswagen is er voor alle doeleinden en alle soorten bedrijven. Of je nu korte of lange afstanden moet afleggen, en of je nu kleine of grote vrachten wilt vervoeren, er is altijd een Mercedes die precies aan jouw eisen voldoet. Kies je voor de Vito, de Viano, de Sprinter of de Vario?

Alle Mercedes bedrijfswagens hebben bijzondere eigenschappen. Kwaliteit en klasse hebben ze echter allemaal. Ga langs bij een officiële dealer om de verschillende modellen te bekijken en een proefrit te maken. Je kunt je dan meteen laten informeren over de voordelen van een bestelauto van Mercedes-Benz.

Als uitvinder van de automobiel voelt Mercedes-Benz zich verplicht om de toekomst van de mobiliteit op een verantwoorde manier vorm te geven. Het bedrijf probeert het gebruik van bestelwagens bovendien steeds goedkoper te maken voor klanten.

Die doelstellingen gaan samen in de zogenaamde BlueEFFICIENCY-technologieën die Mercedes-Benz toepast op bestelwagens. Deze technologieën zijn ontwikkeld om het verbruik te doen dalen, kosten te besparen en het milieu te ontzien. Het aanschaffen van Mercedes bedrijfswagens betekent dus niet alleen kiezen voor nu, maar ook kiezen voor de toekomst.

Afbeelding: Flickr, gebruiker S400 Hybrid

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021