Excite

Zoek op Marktplaats naar een tweedehands auto

Ben je op zoek naar een tweedehands auto? Neem dan eens een kijkje op de website Marktplaats. Hier vind je duizenden particuliere aanbieders die vrijwel alle merken auto's aanbieden. Ook voor auto onderdelen en specifieke merken auto's kun je terecht op Marktplaats. Je nieuwe auto kan maar zo op het internet te vinden zijn.

Auto kopen op internet

Online winkelen wordt steeds populairder, maar ook het verhandelen van tweedehands spullen heeft de afgelopen jaren een enorme opmars doorgemaakt. Het kopen van tweedehands auto's ging vroeger via de garage of dealer, maar steeds meer worden auto's verkocht via websites als marktplaats.nl. Hier bieden particuliere verkopers hun auto's aan. Daardoor worden er vaak kosten bespaard voor zowel koper als verkoper.

Tips voor Marktplaats

Kopen op Marktplaats vereist wat kennis. Het belangrijkste is om goed te weten waar je naar op zoek bent. Maandelijks komen er gemiddeld een miljoen potentiële autokopers op Marktplaats terecht, allemaal op zoek naar hun droomauto. Spreid je kansen door verschillende zoektermen te gebruiken, denk daarbij aan bouwjaar, merk en type.

Veilig kopen op Marktplaats

Doordat op Marktplaats particulieren hun auto aanbieden, heb je vaak geen garantie op je aankoop. Let daarom goed op bij je aankoop en probeer zoveel mogelijk de koop te regelen via persoonlijk contact, in plaats van via e-mail. Controleer of het banknummer geregistreerd staat bij de politie en verifieer de gegevens van de verkoper. Wanneer iets te mooi is om waar te zijn, is dat ook vaak het geval. Ga altijd je auto bekijken voor je tot een aankoop overgaat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Andere tweedehands autoverkoop

Behalve op Marktplaats, kun je een auto ook tweedehands op andere websites kopen. Denk aan autoscout24.nl of autotekoop.nl. Let net als bij Marktplaats op de betrouwbaarheid van de verkoper en handel met je gezonde verstand. Controleer goed of je tweedehands auto geen mankementen vertoont die de verkoper vergeten is te vermelden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020