Excite

Op Markplaats fietsen kopen!

Fietsen zijn in Nederland best duur. Als je een beetje een goede fiets hebt, dan ben je zo honderden euro's kwijt. Zoveel hoeft een fiets echter niet te kosten. Je kunt namelijk op Markplaats fietsen kopen voor veel minder. Die zijn dan meestal wel tweedehands, maar daar hoef je echt niet altijd iets van te zien. Bovendien zal het je verbazen hoeveel bijna nieuwe fietsen je op Marktplaats tegen komt; het lijkt er bijna op dat er genoeg mensen zijn die elk jaar een nieuw exemplaar aanschaffen!

Mooie fiets zoeken

Als je op Markplaats fietsen wilt kopen, dan moet je een beetje weten wat je wilt. Je kunt gaan zoeken naar iets heel specifieks, maar de kans dat je dan een koopje scoort is vaak wat kleiner. Als je bereid bent wat concessies te doen en vooral kijkt naar een juiste maat en een goede staat, dan kom je veel verder. Bekijk altijd goed de foto's die erbij geleverd worden (of vraag hierom) en informeer ook naar de mogelijkheden om een proefrit te maken. Het is toch altijd fijn om zelf even te proberen of de fiets lekker rijdt en of zich tijdens het fietsen geen vreemde geluidjes voor doen.

Onderhandelen

Als je eenmaal tussen al die Markplaats fietsen een mooi exemplaar hebt gevonden, dan is het tijd voor de onderhandelingen. Sommige verkopers hebben al een prijs genoemd, maar je kunt natuurlijk altijd proberen er iets vanaf te krijgen. Zet niet al te laag in, je wilt wel gewoon een serieuze onderhandeling starten. Zet natuurlijk ook niet te hoog in; je hoeft niet direct het achterste van je tong te laten zien!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020