Excite

Leer van een walvispenis in duurste SUV

Hoe verpak je dat in een goede, catchy reclame slogan? Een Russisch bedrijf is bezig de duurste SUV ooit te bouwen en gebruikt daarvoor onder andere leer gemaakt van walvispenis voor de bekleding. Omdat het zo lekker exclusief is. Het piemelleder komt in de Dartz Kombat T98 Monaco Red Diamond Edition, een auto die ruim 1 miljoen euro moet gaan kosten.

Je bent decadent of je bent het niet. De bekleding van leer dat vervaardigd wordt uit de penis van walvissen is nog maar het topje van de ijsberg. Witgoud, dat is het materiaal dat gebruikt wordt voor alle meters en tellers in het dashboard. Uiteraard rijkelijk voorzien van diamanten en robijnen. Bladgoud is gespoten over de kogelvrije ruiten. Kogelvrij, inderdaad, net als de wielen. Mag wel als je in de Dartz Kombat T98 gaat rondrijden.

De Dartz Kombat T98 is volgens de maker beschut tegen de meeste geweren en houdt ook een tijdje granaten tegen. Bovendien worden er drie flessen RussoBaltique bijgeleverd, de duurste wodka ter wereld. Voor tijdens het kijken als je aangevallen wordt. Als je maar niet morst over de leren walvispenis bekleding. Beetje zonde. Zijn al die walvissen dadelijk voor niets gestorven.

Afbeelding: gtspirit.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019