Excite

Waar kun je een leasewagen kopen?

Een leasewagen kopen biedt vele voordelen. Veel mensen kopen een tweedehands auto. een auto die direct uit de fabriek komt kost immers klauwen met geld. Het is echter lastig achterhalen wat er precies met de auto gebeurd is. Het onderhouds- en schadeverleden van de auto blijft vaak een raadsel. Wanneer je een leasewagen koopt, koop je deze van de eerste eigenaar: de leasemaatschappij. En leasemaatschappijen houden de gebeurtenissen met betrekking tot hun leaseauto’s nauwkeurig bij. Maar hoe kom je nu aan zo’n leasewagen? Er zijn een aantal leasemaatschappijen die hun leaseauto’s direct aan de consument verkopen.

Business lease

Business lease in Nieuwegein biedt verscheidene leasewagens te koop aan. Via de handige zoekmachine kun je je wensen opgeven met betrekking tot onder meer de kilometerstand, het bouwjaar en het soort brandstof dat de auto gebruikt. Ook kun je aangeven of je een automaat of een handgeschakelde auto wilt. Business lease doorzoekt vervolgens het bestand met leasewagens en komt met een aantal voorstellen op basis van je voorkeuren.

Wagenplan

Ook Wagenplan biedt diverse leasewagens aan. Het occasioncenter van Wagenplan was de eerste leasemaatschappij die zich bij de BOVAG aan mocht sluiten. Via Wagenplan kun je een leasewagen voor een aantrekkelijke prijs kopen.

Dutchlease

Dutchlease verkoopt leasewagens aan zowel bedrijven als particulieren. Dutchlease heeft een uitstekende service: wanneer de auto van je wens niet tussen de beschikbare occasions zit, kun je je voorkeuren opgeven en krijg je een seintje van Dutchlease wanneer een dergelijke auto uit de lease gehaald wordt en te koop komt te staan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020