Excite

Een leaseauto koop je niet zomaar

Een tweedehands leaseauto koop je niet zonder je goed te laten informeren. Hoe ga je te werk bij jouw zoektocht naar een gebruikte leaseauto en op wat moet je letten bij de aankoop van een dergelijke wagen?

Kwaliteit met budgetvriendelijk prijskaartje

Een gebruikte leaseauto koop je niet uitsluitend voor de voordelige prijs, zo ben je ook zeker van de kwaliteit jouw wagen. Je haalt met zo'n lease occasion immers een goed onderhouden wagen in huis. In tegenstelling met een klassieke tweedehandswagen, ken je de geschiedenis van een leasewagen van de eerste tot de laatste kilometer.

Perfect onderhouden

Een gebruikte leasewagen koop je bij iedere leasingmaatschappij, waar ze perfect en regelmatig onderhouden werden. Gecombineerd met hun voordelige prijs is het kopen van een gebruikte leasewagen zeker een goede keuze. Tussen deze gebruikte leasewagens vind je zeker jouw favoriete wagen. Jaarlijks komen maar liefst tienduizenden gebruikte leasewagens op de markt in alle modellen, formaten en prijsklassen.

Jonge tweedehandswagen

Gebruikte leasewagens zijn een geschikt alternatief voor jonge tweedehandswagens. De leeftijd van gebruikte leasewagens varieert tussen drie en maximum vijf jaar. Met een leasewagen koop je overigens een auto van zijn eerste eigenaar. Zo kan je probleemloos zijn onderhoudsgeschiedenis nagaan. Het onderhoud is - als het goed is - uitgevoerd door een betrouwbare merkverdeler, die steeds originele wisselstukken gebruikte. En ook schade aan het koetswerk is steeds professioneel hersteld.

Jong, veilig en milieuvriendelijk

Met een leaseauto koop je een relatief jonge, veilige en milieuvriendelijke wagen voor een voordelige prijs. Deze wagen zijn meestal uitgerust met tal van (dure) opties en pakketten, waardoor hun gebruik zeker ook de kwaliteit van je rijplezier ten goede komt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020