Excite

Kies voor kwaliteit, kies Lassa winterbanden

Tijdens de winter is het verstandig om je gewone banden om te wisselen voor winterbanden. Die hebben namelijk een grover profiel en hebben dus meer grip op gladde wegen. Als je dan toch kiest voor je veiligheid, ga dan ook direct voor de beste kwaliteit en kies Lassa winterbanden. Lassa winterbanden zijn banden voor echte kenners en worden over het algemeen gerekend tot de absolute top.

Voordelen Lassa winterbanden

De voordelen van Lassa winterbanden zijn talloos. Om te beginnen zorgen de banden ervoor dat je duidelijk meer grip hebt op de weg, ook op sneeuw en platgereden sneeuw. De banden leveren daarnaast een optimaal trekvermogen op ijzige ondergronden, als je daar dus op terecht komt, dan kun je er ook eenvoudiger weer vanaf komen. De speciale samenstelling van de banden zorgt ervoor dat ze elastisch blijven, zelfs als de temperaturen tientallen graden onder nul uitkomen. De band slijt op een evenredige manier, waardoor je in de praktijk constant rijgedrag hebt gedurende de hele levensduur van de band. Bovendien maken de banden tijdens het rijden veel minder lawaai, en dat is ook niet onbelangrijk.

Bestellen

Lassa winterbanden bestellen gaat het snelst via de dealer. Als je via Lassa-benelux.com je postcode intikt, dan kun je precies zien welke bedrijven in jouw buurt de banden leveren. Als je geen bedrijf in de buurt kunt vinden, dan zijn de winterbanden ook altijd online te bestellen. Je zult dan wel zelf moeten regelen dat ze ook daadwerkelijk onder je auto gezet worden. Dit kan natuurlijk altijd bij je eigen garage.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020