Excite

Kroymans heeft vliegtuig in plaats van bedrijf

Frits Kroymans had het allemaal voor elkaar. De nummer 67 in de Quote500 verdiende de afgelopen jaren bakken met geld met het importeren van auto's. Saab, Kia, Alfa Romeo, Jaguar, Cadillac, Corvette en Hummer, geen automerk was onverkoopbaar genoeg voor Frits Kroymans. Hij startte veel B.V.'s die allemaal draaide rond de verkoop van auto's.

Inmiddels zijn een aantal van die B.V.'s failliet. Omdat Kroymans vertrouwen had in het in Europa nog nooit succesvol verkochte merk Cadillac en de autoverkoop het afgelopen jaar flink kelderde, kreeg zijn bedrijf met steeds meer financiële problemen te kampen. Op de AutoRAI ontbrak Kroymans zelf dan ook. De dealers en merken die nog wel verkochten waren wel te zien, maar het was enigszins karig wat er stond.

Ondanks dat duizenden mensen in zijn bedrijf op straat komen, heeft Frits Kroymans zichzelf de afgelopen weken verwend. Moet kunnen. Hij schafte een privé-jet aan, de Cessna Citation Jet 3. Een leuk bakkie waarmee Kroymans graag even ontsnapt aan alle ellende door naar de Maagdeneilanden te vliegen. Is toevallig ook een belastingparadijs. Dat dan weer wel, natuurlijk. Het leven is zo ellendig als je het zelf maakt, zullen we maar zeggen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020