Excite

Bepaal zelf de kosten voor je autorijles

De kosten voor een autorijles zijn afhankelijk van de rijschool maar ook van de duur van de rijles. Iedere rijschool hanteert zijn eigen tarieven. De duur van een les is minimaal één uur. Je kan er ook voor kiezen vier of vijf uur les te nemen. In het laatste geval is er sprake van een spoedcursus waarmee je binnen enkele dagen al je rijbewijs op zak hebt.

Oriënteer je op de kosten

Wanneer je rijlessen wilt nemen, is oriëntatie altijd aan te raden. Het vergelijken van diverse rijscholen op basis van hun tarieven en rijlessen. Via rijscholenvergelijker.nl heb je binnen een dag de rijscholen bij jou in de buurt op een rij. De informatie kan je gratis via de website opvragen. Je vult je persoonlijke gegevens in waaronder je postcode, plaats en telefoonnummer. Zo ontstaat er een lijst met rijscholen en hun tarieven. Naar aanleiding van je aanvraag nemen een aantal rijscholen al snel contact met je op.

All-in-solo pakketten

Een rijschool die diverse tarieven en cursuspakketten aanbiedt is all-in-solo.nl. In totaal biedt All-in-solo je vijf pakketten aan. Die bestaan uit het aantal rijlessen, online theoriecursus plus theorie proefexamens, CBR rijexamen en gratis herexamen(s). Tijdens een proefrijles wordt bepaald hoeveel rijlessen je nodig zal hebben. Aan de hand van dat advies kan je het pakket uitkiezen.

Aantal rijlessen

De prijzenpakketten zijn voor 24, 35 en 45 rijlessen. Het goedkoopste pakket is al beschikbaar vanaf 987,50 euro. Per les betaal je bij ieder pakket 39,50 euro. De verwachting is dat starters tussen de 35 tot 45 rijlessen nodig hebben, de gevorderden 25 tot 35 rijlessen. Naast de kosten voor de rijlessen betaal je ook het rijexamen, inschrijfkosten en theoriecursus plus de theorie proefexamens.

De kosten voor het volgen van een autorijles betaal je vaak in een groot bedrag voor een pakket. Je kan er ook voor kiezen losse lessen te volgen. Maar het liefst heb je natuurlijk zo snel mogelijk een rijbewijs. Dankzij de rijscholenvergelijker en spoedpakketten kan je tegenwoordig snel genieten van de vrijheid van een rijbewijs.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020