Excite

Koop of verkoop je auto: Auto veiling

Je kunt een auto kopen via een auto veiling. Het grote voordeel hiervan is dat je een auto voor een hele gunstige prijs kunt krijgen. Je moet wel goed opletten, want bij een veiling loop je altijd het risico dat je meer betaald dan dat het eigenlijk waard is. Je bent dan namelijk lekker aan het strijden en onderling aan het opbieden, waardoor je vergeet wat een auto werkelijk waard is.

Je kunt natuurlijk ook je auto verkopen via een auto veiling. In dat geval kun je de auto bij een ander publiek aanbieden en zo misschien de wagen sneller te verkopen. Met een beetje geluk kun je een leuk bedrag verdienen. Je kiest sowieso een startbod uit, dus dit is het minimum dat je sowieso zult verdienen. Met een beetje geluk kun je nog meer geld krijgen.

Een auto veiling is een prima manier om een nieuwe auto te kopen of om er eentje te verkopen. Er zijn veel websites waar je mee kunt doen aan een auto veiling. Zorg wel dat de websites betrouwbaar zijn en probeer uit te vinden of je een auto eerst in het echt kunt bekijken, voordat je mee doet aan een veiling. Je wilt immers niet dat je biedt op een auto die je nooit krijgt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Hugo90

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021