Excite

Koop je fiets op Bikester.nl

Bikester.nl is een online fietsenwinkel met een groot aanbod aan modellen fietsen, fietsaccessoires en fietsonderdelen. Ook voor kleding en fitnessproducten kun je terecht bij Bikester.nl. De Bikester collectie bestaat bovendien uit meer dan 20.000 merkartikelen, waardoor je hier altijd kunt vinden wat je nodig hebt.

Kopen van een fiets op Bikester.nl

Het kopen van een fiets op Bikester.nl is heel eenvoudig. Eerst selecteer je het type fiets waarnaar je op zoek bent. Het aanbod gaat van racefietsen voor op de weg tot mountainbikes en van elektrische fietsen tot zelfs eenwielers. Kies vervolgens de juiste maat, zodat je een fiets hebt die bij jouw lichaamslengte past. Op de gespecialiseerde pagina van de fiets vind je informatie zoals het soort materiaal, maar ook technische details over de onderdelen van de versnelling. Hierdoor kun je meteen reserveonderdelen aanschaffen die bij je fiets passen. Bikester.nl geeft ook automatisch suggesties voor bijpassende fietsonderdelen en -accessoires. Je bestelling wordt vervolgens afgeleverd op de leveringsdatum die bij de fiets staat vermeld.

Hulp bij winkelen

Advies bij de aankoop van een nieuwe fiets is voor veel mensen onmisbaar. De klantenservice Bikester.nl kan je altijd van deskundig advies voorzien. Het klantenserviceteam blijft up to date over de duizenden merken door workshops en informatie rechtstreeks van de leveranciers. Bovendien zijn het vakmensen, die net als hun klanten van alles met fietsen houden.

Loyaliteit en klantenbinding

Voor Bikester.nl is de klant koning. Voor vaste klanten is er een speciaal loyaliteitspakket, waarmee je kortingen en aanbiedingen krijgt. Het soort pakket is afhankelijk van je bestedingen uit het verleden. Op deze manier kun je via je aankopen sparen voor bijvoorbeeld gratis verzending en waardebonnen.

Doe Bikester.nl cadeau

Ben je op zoek naar een passend cadeau? Geef dan een Bikester.nl cadeaukaart. Sportieve mensen moeten regelmatig hun materiaal vervangen, of het nou gaat om nieuwe hardloopschoenen of een regenjas voor op de fiets. Voor iedereen is er wel iets te vinden op Bikester.nl.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021