Excite

Koop een bestelwagen

Een bestelwagen kopen doe je niet zomaar. Het is toch iets waar je goed over na moet denken. Ga daarom na of je werkelijk veel gebruik zult maken van de bestelauto en bedenk of je de kosten er wel uithaalt. Het is erg handig om vooraf dingen op papier te zetten, zodat je beter weet of een bestelauto wel echt geschikt is voor je.

Je kunt kiezen uit een nieuwe bestelwagen, maar het is ook mogelijk om een tweedehands bestelauto te kopen. Waar je voor kiest is vooral afhankelijk van je eigen wensen en doelen voor de auto. Het is dus ook van groot belang om jezelf goed af te vragen of je een nieuwe of tweedehandse bestelwagen wilt. Zet bijvoorbeeld de positieve en negatieve punten op een rij en maak zo je beslissing.

Tweedehands bestelwagens kun je bij garages vinden of op tweedehands websites zoals Marktplaats. Bekijk de bestelwagen altijd eerst goed voordat je hem daadwerkelijk koopt. Als je zelf weinig verstand hebt van auto’s, dan kun je ook iemand meenemen die dit wel heeft. Controleer ook altijd of een garage lid is van de BOVAK. Dit houdt in dat een garage betrouwbaar is.

Nieuwe bestelwagens kun je bij autodealers vinden. Bekende merken die bijvoorbeeld bestelwagens hebben zijn Mercedes-Benz, Fiat en Suzuki. Natuurlijk zijn er nog meer merken, dus zoek vooral een merk dat bij je past en waar je een goed gevoel bij hebt.

Afbeelding: Flickr account facemepls

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020