Excite

Mooiste kinderfietsen in Rotterdam op een rijtje

Een kinderfiets aanschaffen is altijd leuk, voor het kind, maar zeker ook voor de gever. Met een kinderfiets kijk je natuurlijk wel naar de praktische kant, maar de uitstraling is net zo belangrijk. Meisjes vinden het vaak geweldig om op een leuke roze fiets te rijden, terwijl jongens weer volop kunnen genieten van een stoere fiets. Waar je al die fietsen koopt? Wij weten tenminste waar je de leukste kinderfietsen in Rotterdam kunt halen!

Nieuwe fietsen met korting

Dat je voor nieuwe fietsen altijd de hoofdprijs moet betalen, is een fabel. Je kunt kinderfietsen in Rotterdam kopen voor een heel schappelijke prijs. Matrabike biedt fietsen aan en geeft hier tot 60 procent korting op. Matrabike is te vinden in Rotterdam, maar heeft ook een handige website waarop je je alvast kunt oriënteren. Als voordeligste online fietsenspecialist verkoopt Matrabike in ieder geval de de meest voordelige fietsen die bovendien worden geleverd binnen 48 uur. Ook niet onbelangrijk: het bedrijf heeft maar liefst 10.000 fietsen op voorraad. Dat is heel wat meer dan menig ander fietsspecialist.

Tweedehands fietsen

Een kinderfiets hoeft natuurlijk niet altijd nieuw te zijn. Sterker nog, soms is tweedehands gewoon veel beter. Kinderen groeien snel en de kans dat ze een jaren plezier hebben van hun fiets, is gewoon niet zo groot. Op Marktplaats kun je hele leuke tweedehands kinderfietsen vinden, die er vaak nog als nieuw uitzien. Als je de postcode invult, kun je ook gewoon zoeken op kinderfietsen in Rotterdam. Dan maakt het niet uit of je een grote auto hebt, want de fiets is zo op te halen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020