Excite

Kies de juiste bedrijfswagen voor elke klus

Een bedrijfswagen is vaak de eerste kennismaking tussen een klant en een bedrijf. Men ziet de auto inclusief reclame rijden, belt het nummer wat op de auto staat en vervolgens komt er een afspraak tot stand. Maar waar let je op bij de aankoop van een bedrijfswagen?

Voordat je besluit daadwerkelijk een bedrijfswagen te kopen heb je vaak al heel wat autodealers bezocht en proefritten gemaakt. Heel verstandig, zo krijg je namelijk een goede indruk van wat wel en niet kan met een auto. Ook kun je tijdens een proefrit even naar de zaak rijden om te kijken of er wel echt drie van die grote dozen inpassen. Waar je ook op moet letten is wat de onderhoudsinterval is, daar kun je heel wat kosten mee besparen!

Ook gezien worden is belangrijk. Zorg er dus voor dat je bedrijfswagen op een professionele manier voorzien wordt van stickers. Zorg er sowieso voor dat je webadres op de auto staat, veel klanten willen graag wat meer informatie via je website. Vraag ook de mening van derden over het ontwerp voor de belettering. Een nuchtere kijk op dat soort zaken is altijd meegenomen en kan er voor zorgen dat de puntjes nog op de i worden gezet.

Houd je wel aan de verkeersregels in je nieuwe auto, asociaal rijgedrag kan potentiële klanten afschrikken om toch maar te bellen voor een afspraak! En bedrijven die hun wagenpark maar weinig door de wasstraat halen hoeven vaak ook niet te rekenen op een uitgebreide klantenkring.

Afbeelding: Flickr account florian_kuhlmann

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020