Excite

Kennismaken met Audi Q3 op Twitter

Autofabrikanten proberen van alles om hun waar aan de man te brengen. Ze beginnen nu door te krijgen dat een belangrijk deel van het dagelijks leven zich heeft verplaatst naar sociale netwerken zoals Twitter en Facebook. Vandaar ook dat een kennismaking met het nieuwste model van Audi, de Q3, via Twitter in te zetten is.

Het werkt zo. Eerst volg je de gebruiker @AudiQ3ontour. Staat deze eenmaal in je lijst, dan verzend je een tweet naar die gebruiker met de tekst: ‘Stuur de #AudiQ3ontour bij mij langs in [vul plaatsnaam in].’ En wonder boven wonder zal Audi er ook nog eens gehoor aan geven! Als geïnteresseerde gebruiker word je namelijk getrakteerd op een mobiele showroom in de straat! Zo staat is Audi's nieuwe vehikel vandaag te bewonderen in Alkmaar.

Maar er is meer: door mee te doen aan de ludieke actie van de Duitse autofabrikant, maak je ook nog eens kant op een testrit met de nieuwe bolide van maar liefst drie weken! Genoeg tijd dus om de auto door en door te leren kennen.

Voor 38.400 euro rijd je al in een Q3. Voor dat geld krijg je een 2.0 TDI met 140 pk onder de motorkap. Wie een beetje meer vermogen wil en liever niet zelf schakelt, kan ook voor de 2.0 TDI van 177 PK sterk kiezen. Wel mag je dan behoorlijk wat dieper in de buidel tasten: deze versie gaat namelijk voor een kleine 48.000 euro over de toonbank.

Vanaf het laatste kwartaal van dit jaar zal de Q3 bij de dealer te vinden zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020