Excite

Jij kunt nu ook in een Ferrari rijden!

Een Ferrari bezitten, dat is niet voor iedereen weggelegd. Anders zouden er namelijk wel meer van gebouwd worden. Er zijn wel veel mensen die niet het geld hebben voor een Ferrari, maar wel een kleine twintig mille per jaar apart kunnen leggen om er af en toe eens in te rijden. Voor hun is de Toys Club een uitvinding. Door jaarlijks een abonnement van 17.500 euro te betalen, heb je het recht om gemiddeld dertig dagen per jaar de supersportwagen te gebruiken, samen met een kudde andere rijken.

Toys Club is geen leasemaatschappij of een autoverhuurbedrijf. Integendeel, het is een club die de mogelijkheid heeft mensen te weigeren. Wat het bedrijf wil, is eigenaren van supersportwagens in contact brengen met rijke mensen die zelf geen Ferrari of Austin Martin willen betalen, maar er wel in willen rijden af en toe. Uit de praktijk blijkt namelijk dat eigenaren van dure auto's deze vaak lange tijd in de garage hebben staan. Zonde, als je er via de Toys Club ook geld mee kunt verdienen.

Voorlopig is de Toys Club actief in Frankrijk, met een kantoor in Parijs en in Cannes. Het lijkt er op dat het een groot succes gaat worden. De volgende stap is Brussel, dus onze zuiderburen kunnen als eerste gaan pronken met een Ferrari-abonnement. Wanneer het timesharen van dure sportwagens in Nederland wordt ingevoerd, is nog niet bekend.

Afbeelding: Sturdieproducts.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020