Excite

Jamiroquai koopt weer een nieuwe sportwagen

Waar Jamiroquai al zijn geld vandaan haalt, is een raadsel. Blijkbaar hielden meer mensen van zijn muziek dan voor mogelijk gehouden werd. De zanger Jay Kay heeft inmiddels meer dan dertig sportbolides in zijn bezit. Daar kan niet iedereen tegen. Tijdens een avondje stappen met vrienden kreeg Jay Kay het aan de stok met een dronken Aaron Billington, chefkok van beroep, waarop Billington met stenen de Ferrari Enzo van Jay Kay bewerkte. 30.000 pond schade en een verontwaardigde Jay Kay was het gevolg.

Jay Kay wil een nieuwe Lamborghini Reventon

Omdat hij nu met een kapotte Ferrari Enzo zit, besloot Jay Kay maar weer eens een nieuwe sportwagen aan te schaffen. Zijn oog viel op de Lamborghini Reventon, die slechts 900.000 pond kost in plaats van de 1 miljoen pond die hij heeft moeten neerleggen voor de Enzo. Uiteraard is de Reventon custom-made en zijn er maar twintig van gemaakt, want het moet wel een beetje bijzonder blijven voor Jay Kay.

Jay Kay overweegt zijn keuze nog

Jay Kay overweegt zijn keuze nog. De Lamboghini is nog niet in zijn bezit, maar hij vond de sportwagen wel leuk staan op zijn oprit. Dat zei autodealer Mike Lee, die de Reventon afleverde voor een proefrit bij Jay Kay. Waarschijnlijk staat de Lamborghini Reventon uitstekend in het wagenpark van de 39-jarige zanger.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020