Excite

Sportief rijden op ISAAC fietsen

Voor het leveren van topprestaties heb je een top-fiets nodig. Toch heeft lang nog niet elke fanatieke fietser gehoord van ISAAC fietsen. Daar brengen wij graag verandering in!

Wetenschappelijke inspiratie

De ISAAC fietsen zijn niet zomaar fietsen. De naam doet al iets vermoeden; het merk is vernoemd naar Sir Isaac Newton. Het bijzondere aan deze fietsen is dat ze gemaakt zijn van een carbonsamenstelling. Hierdoor zijn ze lichter dan veel andere fietsen. ISAAC fietsen zijn voorlopers op dit gebied. Door continue ontwikkeling en innovatie lukt het ISAAC om steeds weer op kop te lopen als het gaat om snellere, efficiëntere en mooiere fietsen. In de ontwikkeling wordt gebruik gemaakt van de allernieuwste materialen. Verbeteringen worden uitvoerig getest en daarna doorgevoerd. Alles om ervoor te zorgen dat er hard gefietst kan worden, met minimale inspanning.

Geen compromis

Kwaliteit is alles voor ISAAC. Dat betekent dat er geen compromissen worden gesloten. Iets wordt getest of verder ontworpen tot het echt werkt. Voor er menselijke prestaties neer kunnen worden gezet, moeten de mechanische prestaties optimaal zijn. De hoogwaardige carbonvezels helpen hierin mee. Ook de gebruikte hars is van goede kwaliteit: het gaat om de hars die ook in de luchtvaartsector wordt gebruikt. Uiteraard voldoen alle gebruikte onderdelen aan de strengste kwaliteitseisen en wordt er volgens de industriestandaarden getest. Opvallend is dat de tests waaraan ISAAC fietsen worden onderworpen vergelijkend zijn. Hiermee is ISAAC een van de weinige bedrijven die daadwerkelijk een vergelijkend kijkje in de keuken geeft. En dat is wel logisch: de prestaties liegen er namelijk niet om!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021