Excite

Stoere ICON motorkleding voor op de motor en vrije tijd

De motorrijder die kiest voor ICON motorkleding is snel, sportief en flitsend. Het merk ICON biedt een diversiteit aan kleding aan voor de snelle motorrijder. De kleding ziet er comfortabel uit, is bewerkt met mooie kleuren en is van goede kwaliteit.

Flitsende kleuren en prints

ICON motorkleding heeft stoere, sportieve lijnen. De modellen zijn allemaal zeer eenvoudig maar de kleuren zijn wel heel gewaagd. Het is de soort kleding die je ziet bij motorrijders tijdens de sportieve motorraces. Zelfs de helmen zijn voorzien van prints met knallende kleuren, stoere figuren als vuur, doodskoppen en slangen. Voor vrouwen zijn de prints wat sierlijker maar nog steeds ontzettend stoer.

Victory luck en Heartbreaker

Een sprekend voorbeeld van de nieuwe ICON motorkleding voor komende herfst, zijn de motorjacks. Voor de mannen is dit de lederen Victory Hard Luck Jacket en voor de vrouwen de textiele Hella Heartbreaker. Het jack voor de mannen is voorzien van diverse symbolen, gespen en ritssluitingen bij de zakken, opening en mouwen. Van deze jas heeft ICON er maar honderd gemaakt. Het vereist dus een dosis 'luck' om deze jas in bezit te krijgen. De stijl van de Hella Heartbreaker is vergelijkbaar met de Victory Hard Luck Jacket voor de mannen. Met als voornamelijke verschil het materiaal. Dit maakt dit damesjack echter niet minder de moeite. Ook dit jack is voorzien van mooie prints en symbolen waaronder een rood hart met daarop het woord 'heartbreaker'. Echt een jack voor stoere motordames.

ICON casual collectie

Naast de gewoonlijke motorkleren heeft ICON motorkleding ook casual kleding, petten, t-shirts, vesten en broeken. Sommige kleren zijn geschikt om tijdens het motorrijden te dragen. Andere kleren draag je onder de motorkleren. De casual kleding van ICON is bedoeld voor naast de motor. De casual collectie is sportief en comfortabel, maar ook trendy. Door de trendy kleuren, modellen en prints kan je overal verschijnen in stoere ICON kleding.

Waar verkrijgbaar?

ICON motorkleding is niet online verkrijgbaar. Op de website genaamd 'Rideicon' staat een zoekmachine waarmee je een winkel of webshop kan vinden die de kleding van ICON verkoopt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020